Andrei

Nu prea imi place sa vorbesc despre mine, dar o sa incerc.

Ma numesc Andrei, sunt arhitect si sunt din Bucuresti. Niciuna din ultimele doua nu are vreo importanta in acest context, dar lumea ma tot intreaba si am zis sa lamuresc aceasta problema de la inceput.

Imi place sa calatoresc si imi place sa vad si sa adun cat mai multe experiente. (Asta este important.) Cred ca la sfarsitul vietii, inainte sa disparem din aceasta lume, suntem doar noi, singuri, cu amintirile care ne-au dat insemnatate si care ne-au format in ceea ce suntem.

Calatoriile mi le-am inceput cu muntii nostri. Pe rand, am fost lider la cercetasi, membru al unui club de speologie, ghid pe ici si colo, iar apoi mi-am extins lumea incepand sa calatoresc in afara tarii. Am ajuns pe varfuri din Himalaya, in Indonezia, Israel, Iraq si in diversele locuri de sezon din Europa.

Acum vreau sa vizitez Romania. Atunci cand calatoresc intr-un loc nou devin foarte atent, avid de a experimenta tot ce acel loc poate oferi si cu inima deschisa la experiente specifice. Vreau sa privesc la fel si Romania – propria mea tara. Vreau sa experimentez orice poate fi interesant pentru un turist strain, sa fac un tur complet al obiectivelor care merita vazute si sa va povestesc despre ce vad si ce simt.

Pasiunea pentru orice tine de munte si motociclete o am de la tatal meu cu care inca mai merg in ture atunci cand reusim sa ne gasim timpul necesar. Pasiunea pentru calatorii si documentare o am de la mama mea. Ce sa-i faci... Sunt copilul parintilor mei chiar si acum, inainte sa trec pragul celor 30 de ani.